Fredagsparty med Jaa9&OnklP, Pant, Dj Kaveh, Dj Jokko

FREDAGSPARTY MED JAA9 & OnklP, Pant, DJ Kaveh og DJ Jokko

Herlig fredagsfeeling med rap, hiphop og fest på Kafe K!

Jaa9&OnklP feirer 20 år som duo i 2022. Johnny Engdal (Jaa9) og Pål Tølen (OnklP)har levert stødig med både radiohits og bangere siden de debuterte med «Hvem Faen» i 2002.«Det føles som det var i fjor, med det er faktisk 20 år siden vi starta duoen Jaa9 & OnklP. Dette må feires i ekte Oppland-style med nye og gamle låter for nye og gamle 9&P fans. Ses i byen du bor i for et storslått jubileum!!»—Jaa9 & OnklPJaa9 & OnklP har etter hvert blitt veteraner innen rap-sjangeren i Norge. Siden de to tok steget ut som duo fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002 har de lagt en rekke utgivelser bak seg.

De startet med ‘Bondegrammatikk’, Norges mestselgende mix tape noensinne. Den fikk enorm oppmerksomhet, og allerede året etter kom den første offisielle utgivelsen, ‘SjåreBrymæ’, ut på C+C Records. Landeplagen «Kjendisparty», samt «Stank Ass Ho» sammen med Rune Rudberg, gjorde at gutta ble kjent langt utover hiphop-miljøet i Norge. Det ble stille rundt duoen i noen år, men etter comebacket med «Fredag» og plata ‘Bondedramatikk’ med gamle og nye låter var veien igjen kort til platekontrakt. Siden 2012 har gutta vært med da Morten Ramm fylte Spektrum, hatt diverse TV-opptredener bla. med Torsdag kveld fra Nydalen og Thomas Giertsen i hans TV-program Helt Perfekt. OnklP har og vært med i «Hver Gang Vi Møtes» og «71 grader Nord» samt en rekkeandre TV programmer. Vi gleder oss til ny musikk og ikke minst til å se gutta live

PANT  er en av de største up & coming-artistene i det norske rap-universet. Kjent fra Herreløs og samarbeid med OnklP og mange av våre største rappere. PANT gir deg tidenes vorspiel på Kafe K!

DJ Kaveh & Mr. Jokko lager afterparty og stemning langt inn i sommernatta!