James Taylor & Carole King-tribute

Audun Skjølberg og Stina Stenerud m/band!

****How Sweet it is!****

 

Idéen har ligget der en stund – nå realiseres den endelig! I en hyllest til de amerikanske legendene James Taylor og Carole King står Audun Skjølberg og Stina Stenerud på scenen sammen – med et fullt band i ryggen!

 

James Taylor og Carole King er levende legender i den amerikanske singer/songwriter-tradisjonen og har både hver for seg og sammen satt varige spor i musikkhistorien siden karrierene deres skjøt fart tidlig på 1970-tallet. Låter som You’ve got a friend, How sweet it is, You make me feel lika a natural woman, Fire and Rain og It’s too late er bare en liten flik av hva de har på sine musikalske merittlister. Taylor og King har tilsammen over 50 soloalbum bak seg. Begge har også mottatt flere Grammy-priser for utgivelsene sine.

 

Audun Skjølberg har et stort hjerte for James Taylor og hans musikk. Få tolker Taylors låter og gitarspill som han. Audun har gitt ut to soloalbum med egen musikk etter at han ble «oppdaget» av brødrene Henrik og Amund Maaruds plateselskap, Snaxville. Audun har også turnert med Rita Eriksen og blitt Spellemann-nominert som medlem av bluegrassbandet Earlybird Stringband.

 

Gjennom mange år i bransjen har Stina Stenerud levert såvel rock og blues som jazz og soul fra scener og på albuminnspillinger. Hun har sin egen soulsatsing i Stina Stenerud and her Soul Replacement og har de siste årene også hyllet Monica Zetterlund med jazzkvarteten Monicaz Vals. Denne gangen er det i krysningspunktet mellom soul og pop hun skal begeistre publikum. Og for en stemme Stina har! Energisk og rå, eller følsom og varm – hun farger musikken slik den kler det best.

 

Med seg på scenen har Stina og Audun et håndplukket og rutinert band som også føler sterkt for musikken som framføres. Sammen er denne gjengen mer enn klare for å dele både spilleglede og stor musikk med publikum!

 

Bandet består av:

Stian Haslie, gitar (Stina Stenerud and her Soul Replacement, So Are We, Numa Edema, Bedrock Bluesband m.fl.)

Jon Reidar Furulund, trommer (High Red/Adam Douglas, Vidar Busk, Robben Ford, Michael Landau, Kirk Fletcher)

Lasse Kulsrud, bass (Heigh Chief, Home at Last m.fl.)

Thor Fremmerlid, keyboards (Audun Skjølberg band, Nes storband m.fl.)

fre 20. sep 21:00
fre 08. nov 21:00
lør 14. sep 20:00
fre 01. nov 19:00
lør 07. sep 21:00
lør 26. okt 19:00
lør 31. aug 21:00
fre 18. okt 19:30
lør 12. okt 21:00
lør 14. des 21:00
lør 05. okt 22:00
fre 15. nov 21:00
fre 11. okt 21:00
lør 21. sep 21:00