Juleshow med Lena og de

I år inviterer Lena også til juleshow på Kafe K!

BILLETTER kr 430,- bestilles på lenasjuleshow@gmail.com

I år shower Lena også jula inn på Kafé K og med seg har hun sine to svært rutinerte kollegaer Dorina og Robin!

Det blir et musikalsk humorshow som tar tampen på julen på en humoristisk måte. Alle tre har lang erfaring fra både revy, show og teater og skal sørge for at lattermusklene blir trimmet og at julestemningen blir satt, så dette lover godt.

Her får du alt på ett sted: Julemat, juleshow og DJ og dans utover de sene nattetimer, slik at selskapet deres kan holde sammen hele kvelden.

Ønsker dere å spise før showet?

Kafe K tilbyr:

•Ribbemiddag m/ riskrem til dessert og kaffe kr 499,-
•Pinnekjøttmiddag m/ riskrem til dessert og kaffe kr 499,-

Middagen blir servert kl. 18.30 og showet starter kl 21.00.

Send antall og hva dere ønsker å spise til . Om noen i deres selskap er vegetarianer, ikke spiser svin, har allergier osv meld dette inn med bestillingen så tilrettelegger vi for det. Det er begrensede plasser i restauranten på Kafé K, så her er det er førstemann til mølla

Det er også mulig å kun se showet, og bli med videre på festen etterpå.

Ønsker dere lukket julebord/show en annen kveld eller tidligere på en av disse kveldene, ta kontakt, så prøver vi å tilrettelegge for dere så godt som mulig.

I showet møter du…

Lena Barth Aarstad er utdannet skuespiller ved «Paul McCartney-skolen» i Liverpool, og jobbet 8 år som skuespiller i London. Etter at hun flyttet hjem igjen har hun bl.a. jobbet på Riksteateret, Teater Ibsen, Hålogaland Teater og Grenland Friteater. Lena har også skrevet, produsert og spilt i rundt 40 egne show i Grenlandsområdet; 15 sommershow i Porsgrunn (Sommerlatter med Lena og de), og 16 juleshow med bl.a Jannicke Irwin Abrahamsen i Skien. Du kan også se Lena som «Frøya», den hip hop elskende rektoren på Rauland skule, i den prisvinnende tv-serien «Jordbrukerne» på NRK. Du har nok også hørt henne på lydbøker, som hallodame på TV3 og på Fisher Price leketøy. Nå gleder Lena seg til å showe jula inn med Dorina og Robin på Pir 4 i Sandefjord og Kafé K i Porsgrunn.

Dorina Eldøy-Iversen er Lena i Sandefjord! Hun har lang fartstid i bransjen og har vært engasjert ved Det norske teatret, Den Nationale Scene, Chateau Neuf, Riksteatret, Agder teater og Nordland teater. Initiativtaker og produsent for diverse lokale show, revyer og barneforestillinger. Bla: Wenches veldedighetsbingo, Hvalsommer, Karius&Baktus på turné, Skranglekonsert, Ranglekonsert, div juleshow og konsertforestillinger.

Robin Horsgaard Larsen har bred erfaring fra både revy- og teaterscenen. Han regisserte Musikalen «Peter Pan» for Kodal Amatørteater allerede som 17-åring, og har medvirket i humorserien «Humorlab» for NRK, «Det kunne vært verre» for TV-Norge og i flere teateroppsetninger. Blant annet musikalene «Robin Hood», «Annie» og «Oliver!». Han tredde inn i rollen som Kaptein Krok i «Peter Pan», Lord Farquaad i norgespremieren av «Shrek The Musical» og Fugleskremselet i musikalversjonen av Trollmannen Fra Oz- «The Wiz» for Sandefjord Teaterforening. Han har vært med på å starte «Svartnissen» i Sandefjord. I den årlige juleforestillingen gestalter Robin tittelrollen, Svartnissen. Han har også vært å se i sommerrevyene «Hvalsommer» og «Sandefjordsrevyen» i Sandefjord, og i «Karius og Baktus» på turné over store deler av landet

Showet spilles også på Pir4 i Sandefjord 18/11, 19/11, 24/11, 3/12, 9/12 og 10/12.

For booking i Sandefjord: https://hjertnes.no/juleshow-pa-pir4-med-dorina-lena-og-robin-xz73aoc/